Dogcases                                          
 Inspired by Bandhu Hondenfotografie & Dogcase hondengedragstherapie, coaching en begeleiding van (jonge) honden *  Verrassend Anders  *                        

Hondenfotografie in de natuur

Hondenfotografie in de natuur of aan het water levert niet alleen prachtige foto’s op maar is ook nog eens superleuk voor hond en baas! Op een locatie naar keuze (bos, water, heide, park) maak ik een uitgebreide fotoshoot van je hond.  Natuurlijk volgens jouw wensen: portret, actie, standfoto’s of gewoon ‘Verrassend Anders”. Het kan allemaal.

Mooi weer en nu gelijk een fotoshoot?

Hondenfotografie op locatie is vooral leuk bij mooi weer, alhoewel regen, mist of sneeuw ook prachtige foto’s op kan leveren. Maar is/wordt het mooi weer en je wilt een mooie fotoshoot? Bel of e-mail me dan of een last minute afspraak mogelijk is. Wil je een afspraak in het weekend? Dan graag voor vrijdagavond 19.00 uur contact om te kijken of er nog plaats is op zaterdag of zondag.

Liever een afspraak maken? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Bij slecht weersvooruitzichten (een dag van te voren beslissen we) maken we gewoon een nieuwe afspraak.

     

Wil je niet te ver reizen en heb je een mooie locatie in je buurt? Dan kan ik gewoon jouw kant opkomen, je betaalt dan alleen de reiskosten (0,35 ct/km) extra of spreek samen met nog iemand af, bij meerdere fotoshoots op een dag op ongeveer dezelfde locatie betaal je geen reiskostenKijk hier voor de nadere prijzen en de fotopakketten.