Dogcases                                          
 Inspired by Bandhu Hondenfotografie & Dogcase hondengedragstherapie, coaching en begeleiding van (jonge) honden *  Verrassend Anders  *                        

Studiofotografie

Niet alleen voor altijd een plek in je hart, maar ook op de mooiste plek in huis! Wat is een mooier cadeau (aan jezelf of een ander) dan je hond vereeuwigd te zien op een bijzondere foto? En zelf kwalitatieve goede foto's maken is niet makkelijk. Veel digitale camera’s zijn te traag om actie goed vast te leggen, de lichtsterkte van de lens is vaak matig en de optische kwaliteit onvoldoende om de foto op groot formaat af te drukken.

Als hondenfotograaf en gedragstherapeut kan ik je helpen om de speciale band met je trouwste vriend in een prachtige foto te vereeuwigen!


Studioruimte
Inspired by Bandhu Hondenfotografie heeft een eigen studioruimte in Etten-Leur waar we de foto’s maken. 

Leuk en speels
De fotosessie is voor jou en je hond een leuk en speels moment. Terwijl jij je met je beste vriend bezighoudt, maak ik de opnames en geef ik tips hoe we de hond het mooist in beeld kunnen brengen. Afhankelijk van het temperament van je hond zal de fotoshoot een uurtje of iets meer in beslag nemen. Neem dus speelgoed en lekkernijen voor de hond mee om de hond te vermaken en te ontspannen.

Een borstel of doekje om de hond na een ontspanningsmoment opnieuw in model te brengen of even schoon te maken kan handig zijn om mee te nemen.

Wat is er mogelijk?
Bijna alles is mogelijk! Hondenportretten, de hond zittend, liggend, staand, trucjes, kunstjes en natuurlijk samen met de hond op de foto. Vooral kinderen en honden doen het geweldig samen op de foto. In de studio kun je kiezen uit verschillende achtergrondkleuren. Kijk bij tips wat je kunt verwachten tijdens de fotoshoot. 

 
De fotoshoot boeken
Wil je ook prachtige foto's van je geliefde viervoeter? Wil je een vriend,partner of iemand anders verrassen met een unieke cadeaubon? Neem dan snel contact op.    

 
Lees hier meer over de prijzen van de verschillende studiofotoreportages.