Dogcases                                          
 Inspired by Bandhu Hondenfotografie & Dogcase hondengedragstherapie, coaching en begeleiding van (jonge) honden *  Verrassend Anders  *                        

Workshop hondenfotografie en fotografiecursussen of privebegeleiding

1. Workshop Hondenfotografie voor beginners 

Het nieuwe jaar is begonnen en we gaan weer van start met nieuwe  workshops hondenfotografie door Inspired by Bandhu Hondenfotografie..

Wil je zelf leren hoe je je hond het mooist op de foto zet? En hoe je hierbij je camera het best kunt gebruiken? Doe dan mee met een van onze workshops hondenfotografie (nivo beginner).. (ook op andere locatie's in Nederland of Belgie mogelijk bij voldoende belangstelling).

Je leert van een ervaren en professionele hondenfotograaf om je eigen hond met je camera te fotograferen (let op je hond moet wel goed luisteren en los kunnen bij andere honden).  

Wil je al wat inspiratie opdoen, kijk dan eens naar de foto’s op mijn Facebook-pagina https://www.facebook.com/inspiredbybandhuhondenfotografie en stuur een pb'tje of email naar info@dogcases.nl

  

Wat doen we zoal tijdens de workshop?
De workshop bestaat uit twee dagdelen. We beginnen ochtends met de basisprincipes van fotograferen. Hierdoor krijg je meer inzicht in de mogelijkheden van je camera. Ik geef uitleg over diafragma, ISO en sluitertijd (de zogenaamde belichtingsdriehoek) maar ook compositie en natuurlijk, heel belangrijk, als gedragstherapeut zal ik regelmatig ook kort ingaan op de lichaamstaal van de hond, wat vertelt hij met zijn lichaamshouding en welke signalen laat hij kan laten zien. We maken portretfoto's van je hond op een rustige locatie in de natuur met diverse achtergronden en lichtval. Je krijgt kleine brokjes theorie en daaraan gekoppeld praktijkopdrachten met directe feedback. Zo sluit de altijd workshop goed aan bij je eigen niveau. Ik hou de groepjes klein zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven. 

In de middag gaan we naar een andere locatie voor actiefotografie.. Een van de leukste maar ook moeilijkste dingen binnen de hondenfotografie.

Wat leer je zoal?

- Scherpe foto’s maken (portret-actie)

- Goed belichte foto’s maken

- Hoe je de mooiste onscherpe achtergronden krijgt

- De mooiste compositie’s in (honden)fotografie

- Te fotograferen wat je van te voren in je hoofd had

- Aan het einde van de workshop begrijp zul je camera beter`begrijpen en makkelijk kunnen gebruiken.


Wat kost het?
informeer naar de prijs

Voor wie?
De workshop is voor iedereen die beter wil leren fotograferen, gek is van honden en in het bezit is van een camera waarmee je alles zelf handmatig kan instellen, dus de ISO, sluitertijd en diafragma.

Daarnaast is er een eigen besloten facebookgroep waar je altijd terecht kan met je vragen, waar we foto’s met elkaar delen en positie feedback kunt krijgen en zo blijft leren. En natuurlijk ga je naar huis met mooie foto's (eventueel van je eigen hond).

                   

Wil je ook een workshop volgen of al wat inspiratie opdoen, kijk dan eens naar de foto’s op mijn Facebook-pagina https://www.facebook.com/inspiredbybandhuhondenfotografie/ en stuur een pb'tje of email naar info@dogcases.nl

   
Samen een leuk, leerzaam en gezellig dag uit
Maar de workshop hondenfotografie is niet alleen leerzaam, het is ook een leuk dagje uit! Kom bijvoorbeeld gezellig samen met je vriendin(nen) of geef eens een workshop cadeau. De groepen zijn klein waardoor iedereen meer dan voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

Of misschien zelf een workshop organiseren waarbij ik bij jullie op locatie kom? Wil je met een vereniging, vrienden of een andere groep een eigen workshop organiseren? Dat kan al vanaf 5 personen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en stuur een pb'tje of e-mail naar info@dogcases.nl.

In overleg en op verzoek zijn de workshops ook op locatie mogelijk, dus elders in Nederland en/of Belgie.


Je eigen priveles hondenfotografie

Wil je persoonlijke begeleiding en heel snel vooruitgang boeken en stappen maken? Of altijd al met een professionele camera willen fotograferen? Onder begeleiding en coaching van een professioneel en gepassioneerde hondenfotograaf?  

Speciaal voor jou op maat gemaakt
Je fotografeert samen (met mij) bij mij thuis in de studio, in de vrije natuur of aan het water. Dit is geheel naar wens! Je krijgt een op maat gemaakte, drie uur durende privéles, waarin ik je praktische tips en handvatten geef om je eigen werk te verbeteren en een eigen stijl te ontwikkelen. Vraag naar de tarieven en mogelijkheden.

 

Meer informatie: info@dogcases.nl of 06 24 78 92 20