Dogcases                                          
 Inspired by Bandhu Hondenfotografie & Dogcase hondengedragstherapie, coaching en begeleiding van (jonge) honden *  Verrassend Anders  *                        

Workshops hondenfotografie voor beginners of priveles

Dol op honden en fotograferen, dan is dit je kans!!

Heb je een goede fotocamera, maar fotografeer je eigenlijk altijd op de automatische stand? En zijn je foto's wel leuk, maar nooit spectaculair? Of toch nog vaak onscherp of net wat te donker? En dus wil je dolgraag leren hoe je je camera beter kunt gebruiken?

Dan is dit je kans, want regelmatig kun je weer deelnemen aan de workshop hondenfotografie (voor beginners) waarbij je aan de hand van een professioneel en zeer ervaren hondenfotograaf leert hoe je je camera het beste kunt instellen om jouw hond zo mooi mogelijk op de foto te zetten..

Geen moeilijke, technische verhalen, maar tijdens de koffie met wat lekkers, in begrijpelijke taal, de basis kort en helder uitgelegd. Hierna gaan we gelijk aan de slag.. En wel met je eigen hond als model, hoe leuk is dat! De ochtend maken we in de natuur vooral prachtige portretten door gebruik te maken van het natuurlijke licht en de juiste achtergrond te gebruiken en na een heerlijke lunch gaan we verder met actiefotografie, een van de leukste onderdelen bij et fotograferen van honden.

Geinteresseerd? Stuur een pb'tje of mailtje naar info@dogcases.nl

Wat leer je zoal tijdens deze boeiende dag?
- Scherpe foto’s maken (portret-actie)
- Goed belichte foto’s maken
- Hoe je de mooiste onscherpe achtergronden krijgt
- De mooiste compositie’s in (honden)fotografie
- Te fotograferen wat je van te voren in je hoofd had
- Aan het einde van de workshop begrijp zul je camera 
beter`begrijpen en makkelijk kunnen gebruiken.

Voor wie?
De workshop is voor iedereen die beter wil leren fotograferen, gek is van honden en in het bezit is van een camera waarmee je alles zelf handmatig kan instellen, dus de ISO, sluitertijd en diafragma. Daarnaast is er een eigen besloten facebookgroep waar je altijd terecht kan met je vragen, waar we foto’s met elkaar delen en positie feedback kunt krijgen en zo blijft leren. En natuurlijk ga je naar huis met mooie foto's (eventueel van je eigen hond)

Tijdstip 
De workshop begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur en kan afhankelijk vd deelnemers wat uitlopen. 


Ook een leuk, leerzaam en gezellig dag uit
Maar de workshop hondenfotografie is niet alleen leerzaam, het is ook een leuk dagje uit! Kom bijvoorbeeld gezellig samen met je vriendin(nen) of geef eens een workshop cadeau. De groepen zijn klein waardoor iedereen meer dan voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

Of misschien zelf een workshop organiseren waarbij ik bij jullie op locatie kom? Wil je met een vereniging, vrienden of een andere groep een eigen workshop organiseren? Dat kan al vanaf 5 personen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en stuur een pb'tje of e-mail naar info@dogcases.nl.

In overleg en op verzoek zijn de workshops ook op locatie mogelijk, dus elders in Nederland en/of Belgie.

Privebegeleiding
Naast deelnemen aan een leuke gezellige workshop in kleine groep is het nu ook mogelijk om priveles te volgen. Zo leer je supersnel jouw kennis en vaardigheden te verbeteren  en kun je met een paar uur een op een begeleiding al snel grote stappen maken. Dus wil je graag een leertraject op maat of vind je het gewoon fijner leren met privebegeleiding, dan is dit echt iets voor jou. 

Meer informatie of inschrijven? Geef je voorkeur aan of stuur een mailtje naar info@dogcases.nl...

Ken je iemand die je hier op wil attenderen? Taggen en delen mag altijd..

Tot snel wellicht :
)