Dogcases                                          
 Inspired by Bandhu Hondenfotografie & Dogcase hondengedragstherapie, coaching en begeleiding van (jonge) honden *  Verrassend Anders  *                        

Foto-abonnementen

Wat is er mooier dan gedurende het jaar of meerdere jaren de ontwikkeling van je hond te volgen en op foto vast te laten leggen. Afgedrukt in een prachtig vierluik of fotoboek. Gefotografeerd in de verschillende seizoenen of gewoon in de studio waarbij je de groei van je hond van pup, tot puber en naar volwassen hond later prachtig in beeld hebt.

Dan is een abonnement een prima en de voordeligste keus.


Abonnement

  • Ieder kwartaal of halfjaar een fotosessie gedurende één of twee jaar 
  • Inclusief telkens 8 digitale foto’s in groot formaat en in webformaat voor digitaal gebruik zoals website of Facebook

Natuurlijk is een abonnement met een shoot per half jaar of in een andere vorm ook mogelijk... 


Tip! Laat een mooie vierluik of een fotoboek ter afsluiting maken.


Abonnement op maat

Natuurlijk kunt u ook een abonnement naar eigen smaak samenstellen zoals bijvoorbeeld je hond elk jaar 1x te laten fotograferen, of 2x per jaar of wat verder jouw voorkeur heeft. Vraag naar de mogelijkheden.

Puppysessie of nestfotoshoot of foto's van een evenement  
Een speciale mogelijkheid voor fokkers is om alle pups uit een nest te laten fotograferen. De puppytijd komt nooit meer terug. En pups van rond de zes a zeven weken zijn té leuk om niet goed op de foto te laten zetten. Je kunt de foto’s als fokker zelf houden, maar je kunt er ook voor kiezen alle nieuwe baasjes een mooie foto van hun hond als pup mee te geven.

Het is verstandig de pups ook apart te fotograferen. Ze zijn op de leeftijd van zes a zeven weken nog aardig van alles onder de indruk en dat helpt bij het fotograferen. De aanwezigheid van de fokker is hierbij noodzakelijk. De pups moeten goed in de gaten gehouden worden en de fokker weet precies wie welk hondje is. Heel belangrijke informatie, want zo krijgt ieder pupje op de foto de juiste naam.

Heb je een nestje pups dan kom ik naar jou toe. Vraag naar de prijs.  Ik maak dan foto's en stuur deze digitaal zonder logo naar jou toe. De foto's zijn vrij te gebruiken/weg te geven aan de eigenaars.  Het is helemaal superleuk om ze af laten drukken en een exemplaar in het puppypakket te stoppen.  Vraag hier de prijzen van de verschillende professionele afdrukken op. Nog slimmer is het om de fotoshoot te combineren met een puppygedragstest..


Maar ook als gloednieuwe hondeneigenaar kun je pup/jonge hond mooi op de foto laten zetten, zowel op locatie als in de studio. Je vergeeft het jezelf niet als je geen mooie foto’s van je hond als pup hebt. Kijk bij tarieven en fotoshoots of hierboven bij de abonnementen voor de verschillende mogelijkheden.


Enthousiast? Je kunt me het beste even bellen of mailen voor meer informatie. Bellen kan op 06 24 78 92 20

 

Evenement fokkersdag/reunie

Organiseer je een evenement zoals een fokkersdag of reunie dan kan ik een dagdeel of zelfs de hele dag naar je toekomen

(vraag hier naar de prijzen).