Dogcases                                          
 Inspired by Bandhu Hondenfotografie & Dogcase hondengedragstherapie, coaching en begeleiding van (jonge) honden *  Verrassend Anders  *                        

Verrassend Anders Pakket of de cadeaubon

CADEAUBON
Het leukste cadeau voor hondenbaasjes. 
Met dit cadeau sla je drie vliegen in één klap:

 • Het is een geweldig cadeau om te geven en een verrassing om te krijgen.
 • De fotosessie is voor baas en hond een enorm leuke ervaring en echte “kwali-tijd” samen.
 • Je houdt er een dierbaar aandenken aan over: de mooiste foto’s van de hond.

Iedere cadeaubon wordt op maat gemaakt, dus je kunt er een speciaal ras of er een speciale tekst in laten zetten.

Vraag hier je cadeaubon aan.

       

Cadeaubon Soorten

Er zijn heel veel situaties te bedenken waarin een cadeaubon een uitkomst is:

 • De verjaardag van je broer, zus, vader, moeder, opa oma et cetera
 • Moederdag en/of vaderdag
 • Dierendag
 • Sinterklaas
 • Kerstmis
 • Je vriendin gaat trouwen
 • Je ouders zijn 25 jaar getrouwd
 • Je collega, die zo gek is met zijn hond, neemt afscheid

…. en ga zo maar door…

   

“Verrassend  Anders” fotoshoots zijn echt helemaal op maat 

De “Verrassend  Anders” fotoshoots zijn extra speciaal.  

Dit zijn heel speciale en bijzondere fotosessies voor oude of ernstig zieke honden. De opnamen kunnen in de studio, op locatie of bij je thuis plaatsvinden. De aandacht ligt extra op jullie band en het gevoel en de emoties die jullie met elkaar hebben.

Natuurlijk voer ik deze reportages zo snel mogelijk uit. Ik maak mijn agenda hiervoor vrij zodat je (bijna) altijd terecht kunt. Ook als de reportage morgen al moet plaatsvinden (en in bepaalde gevallen zelfs vandaag nog). 

Ik vind het een speciale en bijzonder mooie manier om een leven van vriendschap en trouw af te sluiten met een blijvende, mooie herinnering aan je trouwste maatje. 

Graag wil ik van je weten welke emoties en band  je samen hebt, wat maakt deze band zo speciaal en dierbaar. Waarom zijn juist jullie samen en heb je zo'n bijzondere sterke band. Ik vraag dan naar bijzondere dingen zoals  ‘wanneer moet je ontzettend lachen om of met je hond, wat maakt hem zo speciaal, wanneer raak je vertederd of voel je je extra speciaal bij je hond, en wat doen jullie graag samen et cetera. De antwoorden verwerk ik na afloop in enkele van de foto’s, waardoor je door middel van prachtige quotes een extra dimensie in de foto’s krijgt. 

Bij deze fotosessies kan alles, ik probeer zoveel mogelijk met al je wensen en de mogelijkheden van de hond rekening te houden.  Ook als je nog een keer samen een speciale en bijzondere laatste dag wil beleven, die ik dan in beeld breng. Vraag hiervoor een prijs aan...

Ik maak dan bijv. een fotoboek van de dag, zodat je een blijvende herinnering zult hebben aan je trouwe vriend wanneer hij of zij er niet meer is.