Dogcases                                          
 Inspired by Bandhu Hondenfotografie & Dogcase hondengedragstherapie, coaching en begeleiding van (jonge) honden *  Verrassend Anders  *                        

Portfolio


reeva nat 96 dpi
reeva nat 96 dpi
reeva nat 96 dpi-2
reeva nat 96 dpi-2
reeva nat 96 dpi-3
reeva nat 96 dpi-3

Hondenfotografie en hondenfotoshoot
Als je op zoek bent naar een een prachtige, waardevolle en blijvende herinnering van uw hond. Tijdens een leuke en ontspannen fotoshoot fotografeer ik met heel veel liefde en plezier je hond. Daarbij ben ik afgestudeerd als hondengedragstherapeut, dus je hond is in goede handen bij mij. Ik neem de tijd om de hond vast te leggen met z'n eigen karakter en zijn bijzonderheden zodat hij op z’n mooist op de foto komt. Ik heb geen voorkeur voor een ras, iedere hond is prachtig en heeft zijn eigen bijzondere kwaliteiten. Maar omdat ik zelf een Zwitserse witte herder heb, heb ik natuurlijk met dit ras bijzonder veel ervaring en affiniteit en ben ik er in gespecialiseerd. 

Daarnaast heb ik ook veel ervaring met onzekere of zelfs angstige honden (naar mensen en/of andere honden). Daar neem ik extra de tijd en rust en afstand voor om die prachtig op de foto te zetten, zonder (tijds)druk of stress.

Ik werk het liefst met buitenlicht en op locatie, maar natuurlijk kun je ook een prachtige studiofoto van je hond laten maken.

Inspired by Bandhu Hondenfotografie waar je terecht kunt voor originele en creatieve foto's van je huisdier. In kleur en zwartwit, op locatie naar keuze of in eigen studio. Weergegeven op de meest bijzondere materialen. 

Verrassend anders

Hondenfotografie en fotoshoots voor honden door professionele hondenfotograaf en gedragstherapie en gedragsbegeleiding voor hond en baasjes door erkende en professionele honden gedragscoach c.q. gedragstherapeut


Neem een kijkje op mijn portfolio.. 

Portfolio fotoshoots