Dogcases                                          
 Inspired by Bandhu Hondenfotografie & Dogcase hondengedragstherapie, coaching en begeleiding van (jonge) honden *  Verrassend Anders  *                        

Welkom

Wat leuk dat je op zoek bent naar een prachtige herinnering of aandenken van je hond. Inspired by Bandhu Hondenfotografie helpt je graag hierbij. Zeker als je op zoek naar een verrassend andere foto van je hond(en).....

Met heel veel liefde, toewijding en plezier fotografeer ik je hond. Ik ben gediplomeerd hondengedragstherapeut, aangesloten bij ALPHA en APBCT, dus je hond is in zeer goede handen bij mij.

Ik neem de tijd om je hond vast te leggen zodat hij op z’n mooist op de foto komt. Ik heb geen voorkeur voor een ras, iedere hond  is prachtig en heeft zijn eigen bijzondere kwaliteiten.  Ik werk het liefst met buitenlicht en op locatie, maar natuurlijk kun je ook een prachtige studio of portretfoto van je hond laten maken.

 Inspired by Bandhu: hondenfotografie in kleur en zwart-wit, op locatie naar keuze of in eigen studio. Afgedrukt op de meest bijzondere en exclusieve materialen. Kijk hier voor meer inspiratie.                                                

 

Waarom kiezen voor Inspired by Bandhu Hondenfotografie
Met een fotoreportage door Inspired by Bandhu kies je voor topkwaliteit, waar je je verdere leven van kunt genieten. Ik word gewaardeerd in mijn fotografie om mijn specifieke stijl,topkwaliteit en mijn hondvriendelijke aanpak. Mijn aanpak en het resultaat is verrassend anders. Liefde en aandacht voor hond en baas, inspelend op je wensen en behoeften. Voor de afwerking kun je kiezen uit exclusieve  en duurzame high-end fotoproducten.

Een fotoreportage door Inspired by Bandhu Hondenfotografie is een mooi cadeau voor jezelf, je partner, vriend(in), vader, moeder,  opa, oma, collega, et cetera. Laat je hond professioneel fotograferen en geniet nog jarenlang van de prachtige foto’s van je hond. En je kunt samen met mij de reportage en de afwerking helemaal naar eigen wens invullen.Ben je ook op zoek naar iets verrassend anders? En wil je zekerheid van prachtige foto’s van de allerbeste kwaliteit? Kies dan voor Inspired by Bandhu hondenfotografie.


Wat doe ik allemaal op het gebied van fotografie?

  • Foto's van uw hond(en) op locatie naar keuze en in eigen studio
  • Foto's van nestjes pups voor fokkers
  • Verzorgen van workshops en cursussen (actie) hondenfotografie op locatie en in de studio.
  • Bijzondere herinnering en gedenkwaardige afscheidsfoto van je oude of zieke hond
  • Leveren van stockfoto’s aan bedrijven en uitgeverijen.
  • In te huren bij evenementen, voor opendagen zoals bij dierenklinieken, hondenscholen et cetera.. met dan vaste prijs voor foto's van
       de bezoekers
  • Op verzoek ook andere dieren zoals katten of paarden

 

Vakwerk is specialistisch werk
Hondenfotografie is niet makkelijk. Honden vinden het namelijk niet leuk om in een camera te moeten kijken en voelen zich min of meer bedreigd. Veel honden kijken daarom weg van de camera. Bij portretten is dat vaak het duidelijkst te zien. Kennis van gedrag en de taal van honden is belangrijk om ze op hun gemak te stellen en te zorgen dat ze hun ware aard en karakter tonen. Om dan op het juiste moment de perfecte foto te kunnen maken moet je alle ins en outs van de camera kennen en deze tot in perfectie beheersen, goed met mensen om kunnen gaan, dieren(taal) begrijpen, kennis hebben van belichtingen, et cetera. 


Inspired by Bandhu Hondenfotografie is daarom gespecialiseerd in het fotograferen van honden, zodat je gegarandeerde kwaliteit krijgt, in foto's en in afwerking.


Afscheid nemen
Dit zijn heel speciale en bijzondere fotosessies voor oude of ernstig zieke honden en waarvan het baasje op korte termijn afscheid moet nemen. Natuurlijk voer ik deze reportages discreet en (indien nodig) met spoed uit. Ik maak mijn agenda hiervoor vrij zodat je (bijna) altijd terecht kunt. Ook als de reportage morgen al moet plaatsvinden (en in bepaalde gevallen zelfs vandaag nog).

Ik vind het een speciale en bijzonder mooie manier om een leven van vriendschap en trouw af te sluiten met een blijvende, mooie herinnering aan je trouwste maatje.

Bij deze fotosessie kan alles, ik probeer zoveel mogelijk met al je wensen en de mogelijkheden van de hond rekening te houden.  Ook als je nog een keer samen een speciale en bijzondere laatste dag wil beleven, die ik in beeld breng. 

Ik maak dan bijv. een fotoboek van de dag, zodat je een blijvende herinnering zult hebben aan je trouwe vriend wanneer hij of zij er niet meer is.

 

Stockfotografie voor bedrijven en uitgeverijen
Voor redacties van hondenmagazines en bedrijven die hondenproducten leveren maak ik foto's of een commerciële reportage volledig op maat. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van mijn uitgebreide archief.

 

Contact opnemen
Neem gerust contact op om je wensen te bespreken. Alles is mogelijk.

                                                        

 

 Portfolio